halsa hornovan

HORNAVAN

Lämna er till famnen av naturen…

halsa hornovan yatak

Hornavan sängen som har Tencel tyg kommer ni att bekanta er med Sveriges rika natur och sova en god sömn. Tencel tyget är det viktigaste resultatet av uppfinningen av garn produktion under de senaste 50 åren. Under sömnen skapar den en uppfriskande effekt samtidigt så får man en känsla av friskhet till huden. Den vårdar din hud med en elegant touch medans den stöter bort bakterier och svamp.

Bodyfit är ett zon tyg system som anpassar sig efter kropps konturer och erbjuder er en perfekt sömnkomfort genom att den bokstavligen lindar om er. Dessutom ger Hornavan er ett djupt andetag och en naturlig och hälsosam sömn upplevelse tillsammans med Wave Theraphy Foam som har luftöverföringsteknik, med 5 zons elegant och skönt täcke, Visco som är special tillverkad är lämplig till olika kroppsstrukturer och värme.

Tack vare Täcker manteln innåt i din säng blir den mer hygienisk.

Tencel Technology Tencel tyg är den ultimata tyg tekniken i världen, tack vare de unika egenskaperna skapar den en uppfriskande effekt till huden under sömnen.

Tencel tyget kan andas och fortfarande hålla sig torr, den suger in fukten och håller kvar den.Denna fukt kan varken mätas eller kännas av, när det blir låg luftfuktighet i omgivningen frigörs fukten i tyget.Detta händer när du bäddar din säng på morgonen. Tencel är ett naturfiber som kommer från kärnan av eukalyptusträd och innehåller inga kemikalier; vilket hindrar lukt och ger dig obegränsad komfort och hygien.

Bodyfit Technology Den senaste tekniken som Bodyfit ger dig kan du njuta av en högre kvalitets sömn… Bodyfit systemet som överensstämmer med kroppens konturer, producerades i sammarbete med “Ergonomi Institutet” i München, Tyskland. Samma institut har godkänt användbarheten av Bodyfit tyget som erbjuder flexibilitet på ett bekvämt sätt till kroppen. Detta tyg som produceras med adaptiv nättyg tekniken föredras också för sin eleganta design.

Wave Therapy Foam Wave Theraphy Foam ger er en bekväm natt på grund av ökningen av kroppstemperaturen, som den fördelar på rätt sätt och erbjuder ett utmärkt alternativ. Wave Theraphy Foam fördelar er kroppsvärme jämnt och tillhandahåller avdunstningen av det svett som produceras. Med hälp av luftöverförings tekniken ger det ett stöd för inrättandet av ett mikroklimat som förbättrar kvaliteten på sömnen. Som ett resultat av torrhet som den skapar, får den er att känna er bekväm under natten.

halsa hornovan
Meny