halsa skellefte

SKELLEFTE

Komforten som föddes av mötet mellan naturen och tekniken…

halsa skellefte yatak

Du kommer att leva den eviga energin, hälsan och komforten i naturen i varje sömn. Du hittar den perfekta viloplanen för att förbättra dina levnads- och sovkvaliteter i unika ekologiska Skellefte sängen.

ProEcological® Hybrid-Funktion Som kombinerar paket fjädersystem med 100% naturlig latex, är hemligheten med den unika komforten. Gummi trädet som växer i Malaysia’s orörda skogar och det svenska stålet som symboliserar styrka i världsklass kombinerat med den den senaste tekniken. Resultat: Verklig naturlig sömn…

100% naturlig latex tillåter luftcirkulationen i sängen, balanserar temperaturen och ger en hälsosam sömnmiljö. Naturligt andningsbart material förhindrar att svamp och mögel bildas och sprider värmen som genereras medan du sover på hela ytan och förhindrar svettning. Den naturliga strukturen som stöder dina rörelser och din sömn position, stöder din ryggrad mycket snabbt och bra. Den som sover bredvid dig blir aldrig obekväm av dina rörelser och sömnen blir inte uppdelad eftersom att den reagerar oberoende av trycket som appliceras på varje öppen kanal.

Bomullstyg Bomullstyget från bomullsfibrerna stabiliserar kroppens värme, håller sängen torr, är vänlig mot huden och ger dig en lugn sömnmiljö.

Latexmaterialet utan kemisk eller syntetisk substans visar sig vara ekologiskt ofarligt med Eco-INSTITUT® och Oeko-Tex®-certifikat med internationellt ackrediterade institut.

Brittisk Ull Brittisk ull, som är den bästa kvalitet och mest naturliga form av ullmaterial som är lämpligt för 4 årstider, ger isolering mot varmt och kallt. Genom att reglera luftfuktigheten hjälper den till att skydda din kropps värme utan att svettas och du sover riktigt bra. Hållbara och långvariga naturmaterial skyddar både din säng och din hälsa.

ProFlex® Spring System, ProFlex®, en hållbar fjäderteknologi tillverkad i Sverige, framstår som den bästa produkten för att hålla ryggraden i rätt läge under sömnen. Detta system som är designad i Sverige har olika styvfjädrar för att stödja din kropps känsliga områden.

proflex fjadrar
iso-140001-2015
iso-140001-lrqa
eco institut
confidence-in-textiles
halsa skellefte
Meny