Småland

Upptäck den finaste kvaliteten av sömn…

Med Hälsa Småland möter ni den tidlösa klassikern med den senaste tekniken, sängen är gjord av natur material som andas för att öka er sömn komfort.

Den är vävd av 100% bomull, på ena sidan är det kamel ull och andra sidan naturligt silke, på detta sätt sveper den er från alla håll och ni får en bekväm sömn.

Det som gör Hälsa Småland ovanlig är att man använder kamel ull med inspiration av naturen. Kamel ullet reglerar temperaturen så att den håller er varm på vintern och sval på sommaren. Hälsa Småland, en annan egenskap som förbättrar din sängs komfort är silkematerialet som har skyddat sitt värde i tusentals år och ger naturlig komfort och unik mjukhet. På grund av silke med luftgenomsläpp, Således ökar din REM sömnkvalitet också.

Proflex® Fjädrings System Tillverkas i Sverige och med långvarig funktionalitet, framstår den som de mest överlägsna produkten som håller ryggraden i rätt position under sömnen.5 zon fjädersystemet Proflex® utformat i Sverige har olika styvhet i 5 olika regioner för att stödja känsliga delar av kroppen.

Kamel ull Är känd för att den anpassar sig till öken förhållandena där dag och natt temperaturen skiljer sig avsevärt. Kamell ull som används håller er sval på sommaren och varm på vintern.

Silke Som används i säng produktion sedan flera tusen år tillbaka, håller er sval pga luft cirkulationen. Dessutom gör silkes fyllingen i er säng att anpassningen av era rörelser i sängen blir betydligt snabbare.