Storsjön

Ett naturligt val för ett riktigt bra sömn…

Hälsa Storsjön med naturlig handvävd ull på ena sidan och naturlig bomull på andra sidan är avsedd att hålla en hög nivå sömn vid varje årstid.

Tack vare att den har två andvändningsbara sidor, en för sommar och en för vinter. Så omfamnar den er och underlättar övergången för en naturlig sömn miljö. Tyget reflekterar skandinavisk stil och färg som tilltalar din smak genom att erbjuda elegans för ögat.

Naturlig Bomull Långfibrig Mjuk och slitstark bomull som används i Hälsa Storsjön, Högabsorberande och det hygieniska materialet som kan andas naturligt hindrar dig att svettas. Fukt tas bort och det hjälper dig att få ut mer rymlig och bekväm tid på natten. Den tillåter att luften når din kropp vilket skapar en känsla av komfort och torrhet. Ullet som är beläget på andra sidan förvarar temperaturen i din säng och detta skapar ett behagligt klimat.

Brittisk Ull Ullen På den andra sidan av sängen skyddar värmen och skapar ett behagligt klimat i din säng.

Proflex® Fjädrings System Tillverkas i Sverige och med långvarig funktionalitet, framstår den som de mest överlägsna produkten som håller ryggraden i rätt position under sömnen. 5 zon fjädersystemet ProFlex® utformat i Sverige har olika styvhet i 5 olika regioner för att stödja känsliga delar av kroppen.

MaxSpinal Technology Får du extra stöd och komfort för midjan och ryggraden, medan Spine Support System gör att du kan vakna varje morgon med fullt stöd av din ryggrad.