halsa yatak - isveç uyku sanatıı türkiyede

VÅRA KUDDAR

KUDDAR

DALÄLVEN

Möt en bekväm och kvalitets sömnupplevelse.

Dalälven kuddarna är konstruerade helt i ortopedisk konstruktion och är speciellt utformade för dem som lider av nacksmärta. Med 100% bomullstyg som är vänlig mot huden och är andningsbar och med en tvättbar mantel ger den er hygien.

Den anpassar sig till olika sömn positioner, blandad med gås fjäder och 5% dun. Med ena sidan som är hård och andra sidan som är mjukt påfylld för en oavbruten sömn. Gåsfjädrarna andas, skyddar formen längre, och anpassas till kroppsvärmen. Oeko-Tex®-certifieringen visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

TYLÖSKOG

Ändra inte bara din sömn, utan ändra luften i hela rummet.

Tylöskog kuddarna som tillverkas av fibrerna i linneplantan, vilket ger en naturlig svalhet till din hud med sitt traditionella tyg, lägger sin elegans och rymlighet till ditt sovrum med sin speciella design.

Känd för sin naturliga och värdefulla form, har den varit känd i tusentals år, speciellt för allergiska strukturer och känslig hud, linneväv snabbtorkar med sin fuktabsorberande egenskap, det ger en frisk känsla för varje sömn.
1000 gr naturligt bomulls fyllning ger luftcirkulation och balanserar kroppsvärmen. Den rena bomullsstrukturen förhindrar att mider bildas av hudutslag, medan det är lätt, vilket ger perfekt komfort under vår och sommarmånader.

Oeko-Tex®-certifieringen visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

halsa ev tekstili

BLEKINGE

Gör plats för naturen och renheten i sömnen.

Linnetyget, som har varit naturligt och värdefullt i tusentals år, ligger nu i Blekinge kuddarna…

Vi rekommenderar linnetyg speciellt för allergiker och känslig hud som ger en naturlig svalhet i huden med ett traditionellt tyg, torkar snabbt med en fuktabsorberande funktion och känns alltid friskt.

1250 gr naturligt bomulls fyllning ger luftcirkulation och balanserar kroppsvärmen. Den rena bomullsstrukturen förhindrar att mider bildas av hudutslag. Det åtföljs av en ljus struktur för dem som vill ha en bekväm sömn under våren och sommarmånaderna.

Oeko-Tex®-certifieringen visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

KLARÄLVEN

Stäng dina ögon till vita och rena drömmar.

Den Australiska ull fyllnaden i Klarälven kudden ger en ren och mjuk känsla. Med sin hållbara konstruktion komprometterar den inte sin komfort.

Den är tillverkad av 100% bomulls satinväv, både naturlig och hygenisk. Ull som håller sig varm under vintermånaderna, anpassar sig till förändringar med sin naturliga struktur och förhindrar svettning i varmt väder.

Oeko-Tex®-certifieringen visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

NORRSTRÖM

Rör dig fritt i harmoni med din komfort.

Tack vare den naturliga strukturen hos gåsfjädrar, känner Norrströms kuddarna av värmen och balanserar din kroppstemperatur med omgivande värme. Det anpassar sig perfekt till din kropp och alla dina rörelser under natten, och erbjuder en trevlig och bekväm sömnmiljö.

Den tvättbara 100% bomulls yttermanteln ger hygien på den hudvänliga strukturen, medan den inre manteln med 100% bomull andas naturligt.

Oeko-Tex®-certifieringen visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

LJUNGAN

Varje säsong är oavbruten och bekväm att sova för dig.

Fyllningen i Ljungan kuddarna som är av 100% kamelull åtföljs av 100% satinvävd bomull för er sömn. Det håller varmt på kalla nätter och svalt på varma nätter med klimatanläggnings egenskaper.

Djurhåret erhålls genom att bevara djurens rättigheter och naturliga luftkonditioneringsfunktioner för att kompensera för kroppsvärmen. Den naturliga inre fyllningen och vävnadsstrukturen andas, vilket minskar svettningen.

SVARTÅN

Möt en bekväm och kvalitets sömnupplevelse.

Svartåns kuddarna, tillverkad av 100% brittisk ull, med traditionell struktur och enastående kvalitet, det ger den optimala miljön och temperaturen för din kropp tack vare dess naturliga struktur.

Den frekventa vävningen av 100% bomullstyg som är importerad tillåter inte att ullen går ur kudden.

halsa ev tekstili

TIVEDEN

Upplev naturens flexibilitet och höga krav.

Världens finaste och 100% naturliga latex som tillverkas i Malaysia, kommer Tiveden kuddarna att följa alla dina drag med oöverträffad flexibilitet.

100% bomulls yttermantel ger luftcirkulation med ekologisk struktur och speciella luftkanaler som förhindrar svettning genom att skapa en kallare miljö. Tack vare sin speciella design erbjuder den ett utmärkt stöd för dem som har nacksmärtor.

Oeko-Tex®-certifieringen visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa. Den gör skillnad med Latex-strukturen som testats och godkändes av “eco INSTITUT” i Köln, Tyskland.

KOLMÅRDEN

Lämna dig själv i bekvämligheten av en hälsosam sömn.

Kolmården kuddarna med perfekt passform för varje sängposition med sin flexibla struktur. Med världens bästa kvalitet och 100% naturlig latex tillverkas i Malaysia.

Medan den erbjuder en personlig massage under sömnen med sin ergonomiska design, 100% bomulls yttermantel och ekologisk struktur ger luftcirkulation och minskar svettningen till den minsta nivån. Speciellt konstruerad för huvud och nackstöd, stöder också axel- och ryggsektionens komfort.

Oeko-Tex®-certifieringen visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa. Den gör skillnad med Latex-strukturen som testats och godkändes av “eco INSTITUT” i Köln, Tyskland.

TÄCKEN

LJUNGAN

Stäng dina ögon och slappna av.

Ljungan täcken med 100% kamel ull fyllning, erbjuder också en kombination av naturlighet och komfort med satintyg gjord av 100% bomull.

Dessa speciella täcken, som tillverkas av kamel ull, som lätt absorberar temperatur förändringarna och överlever lätt i öknen där temperaturskillnaden mellan natt och dag är som mest. Det förhindrar svettning i de varmare månaderna och håller dig varm i de kalla månaderna.

Kamelfjädrar är erhållna genom att skydda djurens rättigheter, balanserar kroppsvärmen i sängen, minskar svettning och fungerar som en naturlig luftkonditionering. Den är andningsbar med sin naturliga inre fyllning och tygkonstruktion, som enkelt tvättas i tvättmaskinen.

NORRSTRÖM

Kanske har du aldrig sovit så fritt…

Norrströms täckena, som helt och hållet består av naturligt 30% dun, 70% gås fjäder, tynger inte på kroppen under sömnen på grund av sin lätthet. Den naturliga strukturen uppfattar värme, och balanserar din kroppstemperatur, det förhindrar svettning och kyla.

Med 100% bomullstyg andas både täcket och din hud.

INDALSÄLVEN

Njut av naturens lätthet.

Bli av med din vikt i ditt sovrum … Indalsälven täcket, som helt och hållet består av naturligt 90% dun, 10% gås fjäder, skapar inte vikt på kroppen under sömnen på grund av lättheten. Den erbjuder det mjuka komfortläget.

Naturstrukturen uppfattar värme, balanserar din kroppstemperatur med omgivande värme, det förhindrar svettning och kyla. 100% bomullstyg gör att täcket och att din hud andas. Det faktum att det importerade tyget vävs flera gånger tillåter inte att fjädrarna går ut. Den är mer intensivt än andra täcken, så det ger din kropp en känsla av ett perfekt grepp.

halsa ev tekstili

SVARTÅN

Upplev privilegiet av brittisk ullkvalitet.

Du hittar en sovbädd som du söker i Svartåns täckena som bär den traditionella strukturen och komforten på 100% brittisk ull.

Brittisk ull, som är hårdare än andra ullar, ger en unik känsla av grepp med sin tunga konstruktion.

Ullens insida går aldrig ut på grund av den frekventa vävningen av 100% bomullsimporterat tyg.

Den engelska ullens naturliga struktur ger en sömnmiljö med optimal temperatur för din kropp.

KLARÄLVEN

Lämna dig själv i naturens armar.

Den australiska ullklädda Klarälven täcket ger känslan av ren mjukhet i vit ull och sticker ut med sin slitstarka konstruktion.

Tyget som är tillverkad av 100% bomull kombinerar naturlighet och komfort. Eftersom det kan tvättas i tvättmaskinen är den alltid hygienisk.

Ull, känd för sin värme på vintern, är ett naturligt material som kan anpassa sig till klimatet och den förhindrar svettning vid varmt väder.

SÄNGSKYDD

ÅRESKUTAN

Både du och din säng är i säkerhet…

Båda skikten är 100% bomullstyg och Åreskutan sängskydd med 150 g / m2 naturlig bomull mellan skikten skyddar din säng och ger dig komfort.

Passar sängen helt och hållet och skyddar din säng som ett gummerat lakan, som inte bara täcker överytan utan även sidorna på sängen. Även om det är lätt att ta bort den går den aldrig av sig själv.

Den kombinerar både naturlighet och komfort med bomulls satintyg på över- och underytan.

Oeko-Tex®-certifierat tyg, som visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa, respekterar dig och naturen.

MOLNET

100% bomullsskillnad som ökar din sömnkvalitet.

Båda skikten som är gjorda av 100% bomullstyg 150 gr / m2 naturlig bomull, Åreskutan sängskydd ger dig komfort och skyddar både dig och din säng.

Alla delar som kommer i kontakt med huden är gjorda av naturlig bomull, så att den passar perfekt i din sängs natur och förhindrar svettning. Tjockt och slitstarkt gummiband är konstruerat för lång livslängd.

Oeko-Tex®-certifierat tyg visar dig och naturen att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

halsa ev tekstili

AKKA

Hälsa och välbefinnande finns i dess natur…

Med 100% bomullsbotten och övre tyg, utmärker Akka sängskydd sig med sin överlägsna skyddsprestanda.

Med funktionen Flanel är din säng helt täckt som ett gummerat lakan, och inte bara den övre ytan utan även sidorna är skyddade.

Den utrustade funktionen gör det enkelt att klä på och att ta av skyddet, och förhindra att det kommer ut på egen hand. Alla delar som kommer i kontakt med huden är helt tillverkade av naturlig bomull, så den passar perfekt också i din sängs naturlighet. Det ger hygien och lång livslängd med ett vätsketätt, slitstarkt membranområde mellan bomullstygskiktet. Phthalate-Free funktionen tänker på din hälsa.

Var alltid bekväm med ditt Oeko-Tex®-certifierade tyg, vilket visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

Meny