halsa jamtlands

JÄMTLANDS

Känn Ati ni är en del av naturen…

halsa jamtlans yatak

En sömn som är omgiven av naturens skönhet i Sveriges tysta skogar väntar på er… Mitt i tystnaden, lyssnar ni endast på ljudet bland löven från vinden och kan njuta. Jämtlands som återspeglar den Italienska designern Camilla Zannata ger oss riktlinjer till hennes fantasi värld. Earth yget erbjuder er en av de vackraste gåvorna från naturen.

Earth tyg som produceras med garn som är gjord av trämassa. Den silkeslena beröringen skapar en känsla av lyx och välbefinnande. För att öka er komfort upp till den högsta nivån, används det ProZone™ fjädersystem som ger stöd för 5 känsliga områden i er kropp. Ni kan välja er sömn komfort själv med hjälp av den dubbel sidiga användningen, där ena sidan är hård och den andra är mjuk.

ProFlex® Spring System, ProFlex®, en hållbar fjäderteknologi tillverkad i Sverige, framstår som den bästa produkten för att hålla ryggraden i rätt läge under sömnen. Detta system som är designad i Sverige har olika styvfjädrar för att stödja din kropps känsliga områden.

Less Partner Disturbance Technology Det minimerar problemet med par som påverkas och störs av svängrörelser från varandra. Därmed ger den alla en oavbruten och mycket bekväm sömn under natten.

Earth Technology Moder Natur erbjuder er en av de vackraste och mest naturliga gåvorna… Detta tyg som kommer från förnybara och nedbrytbara biologiska natur resurser, skyddar också er sovkomfort medan den skyddar miljön. Earth Technology tyget som är tillverkad genom att använda garn som har bra fuktupptagning gör att ni får andas med hjälp av sitt andningsbara vävnad. Den är OEKO-TEX certificerad och innehåller inte skadliga kemikalier.

iso-140001-2015
iso-140001-lrqa
confidence-in-textiles
halsa jamtlands
Meny