Naturally High Quality Materials

Naturliga Hogkvalitativa Ingredienser

PROFLEX® FJÄDRINGS SYSTEM
ProFlex® som produceras i Sverige är en långvarig fjäderteknik . Den utmärker sig som en överlägsen produkt för att hålla ryggraden i den korrekta positionen under sömnperioden. ProFlex® som är tillverkad av kraftigt Svensk stål är känd som ett resultat av århundraden “Teknik och specialitet med järnmalm kvalitet och hög renhet, ProFlex®erbjuder kvalitet och hållbarhet på hög nivå. Svensk stål, som används i Hälsa sängarna, fortsätter den tradition av styrka och hållbarhet av Svensk stål.

ProFlex® fjädrings system, i motsats till de traditionella fjädersystemen, anpassar sig väl mellan zoner i följd av olika teknologiska genomförandet av fjädrar i samma tjocklek. Perfekt sömn plats är försedd med ProFlex® för alla. ProFlex® anpassar ryggradens naturliga form tack vare kontrollerad ryggrad stödsystem och skapar sund sömn ställning.

5-Zone Spring System

ProFlex®, vilket är en 5 zons fjädersystem utformade och tillverkade i Sverige, har olika styvhet vid fem separata områden för att stödja kroppens känsliga områden. Fjädrar vid olika styvhet som anpassar för människans anatomi stöder axeln, längdkotan, och höft området separat för att erbjuda en ergonomisk säng yta. I motsats till standardfjädrar, skyddas kroppens naturliga kurva under sömnen och musklernas avslappning tillhandahålls för att erbjuda bekväm sömn.

PROCOIL® FJÄDRINGS SYSTEM

Endast hos Hälsa

ProCoil®, den senaste modellen av oavbruten och kontinuerlig fjädersystem från Leggett & Platt används uteslutande i Hälsa madrasser. Du kan ha den mest fredliga och bekväma sömn med ProCoil®.

ProCoil® som lägger innovativ design till fjädrings tekniken har det högsta antalet fjädrar bland resårmadrasser. På grund av denna unika egenskap, erbjuder den er lugn och oavbruten sovkomfort. Fjädrarna om är särskild värmebehandlade mot deformation förlänger samtidigt sängens livslängd.

Pure HD System

Fjädrarna är kopplade till varandra utan avbrott och rör sig med samma motstånd och deformeras inte. ProCoil® ger mer ergonomisk sömn med förbättrat tryckfrigöring, vilket skapar ett mer personligt sovande. Uppfriskar din kropp och minskar din trötthet. För dom som vill ha en ortopedisk säng är detta bästa sättet att möta förväntningarna. ProCoil®, som ger bättre kroppsskydd genom att täcka 28% mer yta än standard sängar, erbjuder också 16% mer stabilitet och 33% längre profil.

Active Support Technology®

Det gör att dina muskler vilar i en mer naturlig sovställning. Tack vare aktivt stöd teknologin, fjädrarna i madrassen överensstämmer med dina rörelser under sömnen och stödjer din kropp.

Less Partner Disturbance Technology

Det minimerar problemet med par som påverkas och störs av svängrörelser från varandra. Därmed ger den alla en oavbruten och mycket bekväm sömn under natten.

Fine Wire Technology

Hållbarheten ökas i fjädrarna genom en termisk transaktion vilket ger ungefär 3 gånger mer användnings tid jämfört med liknande madrasser. Det förbättrar värme och fukt balansen med 28% under sömnen.

PROCOIL® FJÄDRINGS SYSTEM

Naturlighet från naturen!

Naturbalansen förändrar också dina sömn vanor. ProLatex®, som är 100% naturligt och bekvämt hela tiden, är tillverkat i gummiträd speciellt odlade för Hälsa i Malaysia och stöder luftcirkulationen i sängen och balanserar klimatet med sin ekologiska struktur. Tack vare sin flexibla struktur anpassar den sig väldigt snabbt till dina rörelser och positioner vid sömn och ger komfort till högsta nivån.

Det latexmaterial som används i Hälsa är miljövänligt med Eco-INSTITUT® och Oeko-Tex®-certifikat och innehåller inga skadliga ämnen för din hälsa. 100% naturlig latex, ett helt hygieniskt och pålitligt material, är biologiskt nedbrytbart i naturen, eftersom det inte kommer från kemiska föroreningar, det är resistent mot svamp- och mögelbildning.

Ångkanalen med öppen kanal fördelar värmen som genereras medan du sover på hela ytan för att förhindra svettning. Genom att reagera oberoende på varje kanal störs inte personen som sover bredvid dig, din sömn blir inte uppdelad.

PRONATURAL® SYSTEM

Lika naturlig som din bebis!

Det är väldigt naturligt att du tänker på det bästa för ditt barn. För babysängar kommer den naturliga andnings sängen med ProNatural® natur latex som är speciellt avsedd för ditt barn att andas bekvämt.

Latex som tillverkas av gummiträd speciellt för Hälsa tillverkas i Malaysia. Den ger 100% naturlig luftcirkulation i sängen. Det balanserar klimatet, erbjuder en ekologisk och hälsosam sömnmiljö.

Den latex som används i Hälsa är ett ekologiskt material som produceras av Eco-INSTITUT® och Oeko-Tex®- certifierad utan att miljön skadas och innehåller inga ämnen som kan vara skadliga för din bebis.

Helt hygienisk och tillförlitlig 100% naturlig latex är biologiskt nedbrytbar i naturen eftersom den inte innehåller kemiska föroreningar. Med sin öppna kanalformade struktur, som bara finns i naturlig latex, kan den andas in naturligt, förhindra bildandet av svamp och mögel. Tack vare dessa kanaler fördelar naturlig latex överflödig värme till hela ytan på ditt barns sovplats, vilket förhindrar svettning.

Den naturliga latexen anpassar sig också till ditt barns naturliga sömnposition, vilket stödjer ryggraden på rätt sätt. Det erbjuder både stöd och komfort tillsammans med sin hållbara och elastiska struktur.

I Hälsa är alla säng tyger fritt från skadliga ämnen. Innehåller inte cancerframkallande och allergenmetaller, irriterar inte huden, använder inte azofisk färg och skadar inte människors hälsa.

PROPOCKET® FJÄDRINGS SYSTEM

ProPocket® inbjuder dig till en unik sömnvärld som ger utmärkt komfort känsla med hjälp av fjädringen och flexibiliteten.

Denna bunt fjädrar, som kan fungera oberoende av varandra, är ihop sydda. Dom reagerar enligt kroppsrörelserna, och efter personens speciella reaktioner. Det anpassar sig perfekt till olika kroppstyper och ger ryggradsstöd.

Med sin egen fjädrings effekt fördelar ProPocket® kroppens vikt jämnt över sängen med förpackade fjädrar och skapar en unik fjäder effekt. I detta system, är antalet fjädrar per kvadratmeter så stor, att det ökar kroppens beröring mot antalet fjädrar. Detta ger en ännu mer ergonomisk miljö för ryggraden som får mer stöd. Tygerna som används utanför fjädrarna tänker på din hälsa och komfort med sin 100% bomullsfunktion.

Oeko-Tex Certificate

Vi använder material som inte innehåller några farliga kemikalier i syfte att säkerställa att de material som används i madrassen inte är hot mot din hälsa eller naturen. Av denna anledning har ProPocket® Spring System Oeko-Tex certifikat som är den viktigaste ekologiska kvalitetscertifikat och är internationellt erkänd.

Less Partner Disturbance Technology

Det minimerar problemet med par som påverkas och störs av svängrörelser från varandra. Därmed ger den alla en oavbruten och mycket bekväm sömn under natten.

PROECOLOGICAL® HYBRID SYSTEM

Naturligt bekväm, naturligt frisk… Avancerad teknik för en sovande miljö som erbjuder oklanderlig ergonomi, möter naturens renhet.

Till skillnad från konventionella fjädersystem kombinerar ProEcological® ProFlex® Spring System med 100% naturlig latex vilket ger en perfekt passform mellan kroppens zoner som ett resultat av tekniska tillämpningar av olika trådlängder med samma tjocklek, gummiträdets natur som växer i de orörda skogarna i Malaysia kombinerar den senaste tekniken som produceras från den svenska stål produktionen och symboliserar styrka i världsklass.

Det latexmaterial som odlas och produceras endast i Malaysia, cirkulerar i sängen med 100% naturlig bildning, vilket balanserar temperaturen.

Det andas bara genom sin öppna kanaliserade struktur med ekologisk latex, vilket förhindrar svamp- och mögelbildning. Ekologisk latex fördelar värmen som genereras under sömnen till hela ytan tack vare dessa kanaler, vilket förhindrar svettning.

En helt hygienisk naturlig struktur som inte innehåller en kemisk eller syntetisk substans, anpassar sig mycket snabbt till varje position, stöder ryggraden och tar din sovkomfort till toppen.

Trycket som appliceras på varje kanal kan reagera oberoende, personen som sover bredvid dig störs inte av dina rörelser, sömnen blir inte uppdelad.

Eco-INSTITUT® och Oeko-Tex®-certifieringar genom institut med internationell ackreditering att de inte innehåller några ämnen som kan vara skadliga för människor.

I Sverige framstår ProFlex®, med en långvarig hållbarhet och teknologi från det världsberömda svenska stålet, som den bästa produkten för att hålla ryggraden i rätt läge under sömnen. Med produktion i Sverige har 5-punktsfjädersystemet ProFlex® olika hårdhet i 5 olika zoner som stöder kroppens känsliga områden.

Meny