halsa uppsala

UPPSALA

Få en naturlig, lugn och sval sömn…

halsa uppsala yatak

I Uppsala sängarna som har Micromodal tyg är det slutpunkten för naturligheten, ni får känna er i famnen av Moder Jord. Micromodal tyg som är ett naturligt tyg och tillverkas av fibrer av bokträ, ger er en miljövänlig komfort med hjälp av en silkeslen touch.

Uppsala sängarna har många funktioner som ger er en naturlig och bekväm sömn erfarenhet. Wave Theraphy Foam som har luftöverföringsteknik, elegant och skönt täcke, Visco som är special tillverkad är lämplig till olika kroppsstrukturer och värme.

Tack vare Täcker manteln innåt i din säng blir den mer hygienisk.

Micromodal Technology Med hjälp av Micromodal tyg som är den sista punkten av naturen får ni känna er i famnen av Moder Jord… Micromodal som går ett steg längre i produktionen av naturmaterial har en silkeslen touch med hjälp av svallningen av mikroskopiska fibrer; t.ex. den är 2 gånger mjukare än bomull. Micromodall tyg som delvis är ett naturligt tyg som är producerad av fiber av bokträ som har en egenskap så som att föryngra sig, det ger en miljövänlig komfort.

Wave Therapy Foam Wave Theraphy Foam ger er en bekväm natt på grund av ökningen av kroppstemperaturen, som den fördelar på rätt sätt och erbjuder ett utmärkt alternativ. Wave Theraphy Foam fördelar er kroppsvärme jämnt och tillhandahåller avdunstningen av det svett som produceras. Med hälp av luftöverförings tekniken ger det ett stöd för inrättandet av ett mikroklimat som förbättrar kvaliteten på sömnen. Som ett resultat av torrhet som den skapar, får den er att känna er bekväm under natten.

halsa uppsala
Meny