halsa yatak - isveç uyku sanatıı türkiyede

BARN RUMMET

bebek odası lillsyen
bebek odası lillsyen

LILLSYLEN

Ekologisk Ull Och Bomull GOTS (Global Organic Textile Standard)
certifierad bomull och ull som används i Hälsa sängarna är ekologiskt producerade organiska material enligt europeiska standarder. 100% organisk ull och bomull innehåller inga skadliga kemikalier och innehåller inga lösningsmedel. De produceras i europeiska standarder, med avseende på mänsklighet och natur. Oeko-Tex®-certifiering visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

100% Naturlig Bomullstyg Bomullstyg erhålls från bomullsfibrer och tack vare det blir barnets kroppstemperatur balanserad, medan huden möter en vänlig struktur. Den bomullstyg som andas och håller sängen torr ger en lugn sömnmiljö för din baby.

ProPocket® Fjädrings System Din bebis kommer att få stort nöje från varje sömn, blir mycket lyckligare och kommer att vara utvilad. ProPocket® inbjuder ditt barn till en unik sömn värld som ger utmärkt komfort med känsla av fjädring och flexibilitet.

global organic textile standart
iso-140001-2015
iso-140001-lrqa
confidence-in-textiles
bebek odasi ljungan
confidence-in-textiles

LJUNGAN BABY

En rymlig och bekväm sömn väntar er baby.

Ljungan kudde och täcke med 100% kamel fjäder fyllning och satin tyg gjord av 100% bomull erbjuder också en kombination av naturlighet och komfort.

Med Oeko-Tex®-certifierat tyg som visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa, kommer ditt barn alltid att vara skyddat och bekvämt…

Denna speciella dun är tillverkad av kamelhår, som lätt kan absorbera de enorma temperaturförändringar som uppstår i öknen från dag till natt. På grund av denna speciella egenskap balanserar det ditt barns kroppstemperatur, förhindrar svettning i varma månader och håller henne varm i kalla månader som fungerar som ett naturligt luftkonditioneringsapparat. Dess luftgenomsläppliga struktur gör det möjligt för din baby att andas. Dess tvättbara funktion erbjuder både bekvämlighet och hygien. Var alltid bekväm med ditt Oeko-Tex®- certifierade tyg, vilket visar att det inte innehåller några skadliga ämnen som hotar människors hälsa.

bebek odası sulitlema
bebek odası sulitlema
eco institut

SULITELMA

ProNatural® Det är naturligt att tänka på det bästa för din baby. Ditt barn kommer andas bekvämt i ProNatural®, vilket är andningsskyddande natur latex som kommer speciellt från naturen till din barns madrass.

Tillverkad exklusivt för Hälsa i Malaysia, ger 100% naturgummilatex naturlig luftcirkulation i sängen.

Det balanserar klimatet, erbjuder en ekologisk och hälsosam sömnmiljö. Den latex som används i Hälsa har visat sig vara ett ekologiskt material som certifierats av Eco-INSTITUT® och Oeko-Tex®-certifieringar, vilket bekräftar produktionen utan att skada miljön och inte innehåller några ämnen som skadar din baby.

Helt hygienisk och tillförlitlig 100% naturlig latex, är biologiskt nedbrytbar i naturen eftersom den inte innehåller några kemiska föreningar.

Med sin öppna kanaliserade struktur, som endast finns i naturlig latex, kan den naturligt andas, förhindrar bildandet av svamp och mögel. Tack vare dessa kanaler är den ökade sektionsvärmen hos din baby fördelad på hela ytan som förhindrar svettning.

Den naturliga latexen anpassar sig också till ditt barns naturliga sömnposition, vilket stödjer ryggraden på rätt sätt. Det erbjuder både stöd och komfort tillsammans med sin hållbara och elastiska struktur.

I Hälsa är alla sängkläder tyger fritt från skadliga ämnen. innehåller inte cancerframkallande ämnen och allergenmetaller, irriterar inte huden, använder inte azofisk färg och skadar inte människors hälsa.

菜单